امان الله عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بارها با اداره کل میراث فرهنگی درباره ادامه بازسازی مدرسه دار الفنون مکاتباتی داشته اما بی پاسخ مانده است و باید از خودشان علت این تعلل ها را پرسید.
پیش از این نیز در تاریخ یازدهم اسفندسال 1389، عباسی به این موضوع اشاره کرده و گفته بود: نزدیک به سه ماه است که مسئولان میراث فرهنگی فاز سوم مقاوم سازی مدرسه دارالفنون را متوقف کرده اند.
هم اکنون بسیاری از نماهای بیرونی مدرسه و کلاسهای درس آن در طبقه فوقانی در حال تخریب هستند.
وی ادامه داد: پروسه مقاوم سازی و مرمت این مدرسه طبق قانون بر عهده میراث فرهنگی است و ما نمی توانیم مقاوم سازی را دنبال کنیم و باید دستور از ناحیه میراث صادر شود اما جریان برعکس شده و به جای آنکه آنها از ما درباره روال کار پیگیر شوند ما دنبال آنها هستیم.
نمایی از مدرسه دارالفنون در سال 1388
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تهران با تاکید دوباره مبنی براینکه آموزش و پروش هیچ مشکلی از نظر اعتبار مرمت این مدرسه ندارد، ادامه داد: حتی امروز هم مکاتبه ای با میراث فرهنگی داشته ایم و قرار شده آنها نقشه ها را تایید و برای ما ارسال کنند.
عباسی درباره هزینه مقاوم سازی و مرمت دارالفنون گفت: پیش بینی هزینه اولیه ما 1.5 میلیارد تومان است اما باید توجه داشت که این یک پروژه تاریخی است و ممکن است هزینه های دیگری را در اواسط کار تحمیل کند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا دارلفنون طبق آنچه که در گذشته عنوان شد تبدیل به موزه می شود یا کاربری آن تغییر خواهد یافت؟ گفت: این مورد در طرح جامع مرمت دارلفنون آمده است و پس از اتمام کار مشخص می شود.
پیش از این عنوان شده بود که مدرسه دارالفنون موزه تعلیم و تربیت می شود.
نظر شما